Ce: 40 de câini și pisici au nevoie de mâncare Cine: Andreea Vasile
Cand: luna noiembrie 2018 Unde: Bucuresti

Marie Jeanne și Eddy Schweffer sunt doi oameni care iubesc mult animalele și care plănuiau de multă vreme un adăpost pentru ele. După incendiul din 2015 de la Colectiv, când Eddy a pierdut mai mulți prieteni și elevi care învățau de la el să cânte la tobe au fost răniți acolo, cei doi au cumpărat din economiile de o viață o casă la 40km de Sibiu și și-au îndeplinit visul de a avea adăpostul pentru animale, unde azi au grijă de 40 de câini și pisici. Viața e scurtă și visul lor nu mai suporta amânare!

Însă în vara aceasta, o operație la maxilar de-a lui Eddy s-a încheiat cu o infecție gravă. Fără asigurare medicală, facturile se ridică acum la peste 3000 de lei și, în plus, doar 18 animale din cele 40 au susținători lunari. Astfel că, în acest moment, Marie Jeanne trece printr-o perioadă foarte grea având singură grijă și de Eddy, și de animale.

La finalul acestei luni eu voi merge la ea cu toată mâncarea pentru câini și pisici pe care o voi strânge de la voi. În plus, dacă vrei să-l ajuți pe Eddy, o poți face donând în contul lui RO57INGB0000999908406196 pe numele Eduard Eliad Mihai Schweffer.

Fii alături de mine să dăm o mână de ajutor unor oameni care, la rândul lor, au fost mereu alături de alții, oameni și animale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.