PARTICIPA

#GivingTuesday - o zi pentru a darui

De #GivingTuesday, oameni din intreaga lume sarbatoresc o zi pentru a darui. Planifica o actiune frumoasa pentru a face lumea un pic mai buna si pentru a participa la ziua mondiala a faptelor bune. Descopera cum te poti implica – alaturi de compania ta, organizatia non-profit din care faci parte sau individual, ca om de bine care vrea sa ajute.

Pentru organizatii non profit
#GivingTuesday este o ocazie buna de comunicare pentru a castiga noi donatori si un inceput ideal pentru campania ta legata de sarbatorile de iarna. Daca doresti sa mergi online cu proiectul tau, utilizeaza galantom.ro sau alte instrumente pentru strangerea de fonduri online.
Click aici pentru detalii
Pentru companii
Consolideaza spiritul de echipa prin sustinerea unei cauze sociale, in echipa ta! Organizeaza o zi de voluntariat sau o campanie de donatii online pentru cauzele in care ei cred sau pe care compania ta le sustine.
Afla cum te poti implica!
Pentru persoane
Implica-te impreuna cu prietenii sau familia: donati timp sau bani pentru proiectul drag voua. Organizati un targ de prajituri, participati la un eveniment sportiv caritabil sau colectati haine, alimente ori bani pentru cei in nevoie.
Click aici pentru inspiratie