GivingTuesday - o zi pentru a dărui

De GivingTuesday, oameni din întreaga lume sărbătoresc o zi pentru a dărui. Planifică o acțiune frumoasă pentru a face lumea un pic mai bună. Descoperă cum te poți implica alături de organizația din care faci parte sau individual, ca om de bine care vrea să ajute. Participă la ziua mondială a faptelor bune!

null
ONG-uri
GivingTuesday este o ocazie bună de comunicare pentru a câștiga noi donatori și un început foarte bun pentru campania ta legată de sărbătorile de iarnă. Dacă dorești să mergi online cu proiectul tău, utilizează galantom.ro sau alte instrumente pentru strângerea de fonduri online.
Află cum te poți implica!
null
COMPANII ȘI INSTITUȚII
Consolidează spiritul de echipă prin susținerea unei cauze sociale organizația ta! Organizează o zi de voluntariat sau o campanie de donații pentru cauzele în care credeți sau pe care organizația ta le susține deja.
Află cum te poți implica!
null
OAMENI DE BINE
Implică-te împreună cu prietenii sau familia: donați timp sau bani pentru un proiect drag vouă. Organizați un târg de prăjituri, participați la un eveniment sportiv caritabil, donați-vă zilele de naștere sau de nume, sau colectați haine, alimente ori bani pentru cei în nevoie.
Află cum te poți implica!