Ce: Încă trei ceasuri bune oferite comunității marți Cine: Fundația Comunitară Alba
Cand: 28 noiembrie Unde: Alba Iulia

Deși încă din anul 2010, de la înființare, întreaga sa activitate a fost și este dedicată comunității, Fundația Comunitară Alba se alătură zilei mondiale a faptelor bune, Giving Tuesday, sărbătorită mâine, în ultima marți a lunii noiembrie. Este o zi în care, mai mult ca oricând, celebrăm generozitatea împreună, în toată lumea și îi susținem pe cei care au nevoie de ajutor.

Și pentru că a investit multă energie și resurse în dezvoltarea noii generații, Fundația Comunitară Alba oferă marți, 28 noiembrie, între orele 14 și 17, la sediul din Alba Iulia, strada Ardealului nr. 1 (în incinta Casei de Cultură a Studenților), consiliere în orientarea în carieră pentru adolescenți și nu numai, interesați să afle mai multe despre ce pot și ce ar trebui să facă pentru a transforma un loc de muncă într-o carieră și pentru a-și valorifica sau dezvolta abilitățile necesare în acest sens.

Acestora le vor fi alături staff-ul și experimentații voluntari ai fundației. Pentru mai multe informații, cei interesați sunt rugați să ne contacteze la telefon 0729-793192, sau pe e-mail [email protected]